Επιχείρηση μεταφοράς τραυματία ορειβάτη από τον Όλυμπο
Επιχείρηση διάσωσης από δυνάμεις της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΣε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την μεταφορά 63χρονου ορειβάτη από την Αμερική που επιχειρούσε ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 63χρονος τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες κοντά στην τοποθεσία «Τριεθνές» και σε υψόμετρο 2.400 μέτρα.
Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, αντίστοιχα. Συνολικά στο συμβάν επιχειρούν 13 έμπειροι διασώστες καθώς και ελικόπτερο του Στρατού.

Αυτή την ώρα επιχειρείται η μεταφορά του στο ελικοδρόμιο του Καταφυγίου Σπήλιου Αγαπητού, ώστε να μεταφερθεί άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα.
Ιταλία: Μπόνους γεννήσεων, φορολογικές ελαφρύνσεις και στήριξη συνταξιούχων στον προϋπολογισμό 2027
23:18
Τραγωδία στην Ισπανία: Τα ηχητικά ντοκουμέντα με τα μοιραία λάθη - Οι συνομιλίες πριν την σύγκρουση
23:05
Πιθανός νέος νάνος πλανήτης εντοπίστηκε πέρα από τον Πλούτωνα
22:57
Κακοκαιρία: Βελτίωση τις επόμενες ημέρες, νέα επιδείνωση από την Κυριακή - Η πρόγνωση Κολυδά
22:45