Δύο ληστείες - καρμπόν μέσα σε λίγες ώρες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Αττική
Περιπολικό της αστυνομίας
PixabayΔύο πανομοιότυπες ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής.
Η πρώτη ληστεία έγινε στις 21:48, στην περιοχή του Βύρωνα, όταν δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν σε κατάστημα επί της οδού Κορδελιού και Τιμοθέου. Υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον 30χρονο υπάλληλο και απέσπασαν 3.500 ευρώ σε μετρητά, πριν τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Δύο ώρες αργότερα, στις 23:50, σημειώθηκε δεύτερη ληστεία, αυτή τη φορά στην Καλλιθέα, επί της οδού Λασκαρίδου 114. Εκεί, ένα άτομο με καλυμμένο το πρόσωπό του μπήκε στο χώρο, απείλησε τον 20χρονο υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δύο ένοπλες ληστείες να σχετίζονται.
«Ζεστός» ο Τραμπ να αναλάβει ο Ίλον Μασκ το CNNi - Η επένδυση 1 δισ. δολαρίων στη μητρική εταιρεία
18:57
Επεισόδια στο Παρίσι μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας - Διαμαρτυρίες για κόστος ζωής και εκπαίδευση
18:46
Ίλον Μασκ στο «τιμόνι» του CNNi και Νίκι Μινάζ στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου «βλέπει» ο Τραμπ
18:35
Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Deep Purple, Ian Gillan - Αναβλήθηκαν συναυλίες
18:31