Θεσσαλονίκη: 13χρονος απείλησε με κατσαβίδι δύο ανήλικους για να τους ληστέψει
Ξυλοδαρμός μαθητή
Pexels / Photo by cottonbroΣτιγμές τρόμου έζησαν τρεις ανήλικοι στην Θεσσαλονίκη από 13χρονο ο οποίος τους απείλησε με κατσαβίδι με κίνητρο τη ληστεία.
Το περιστατικό με εμπλεκόμενους ανηλίκους εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Μαλακοπής, στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν την έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 13χρονος κρατώντας ένα κατσαβίδι απείλησε δύο 14χρονους και προσπάθησε να τους αφαιρέσει χρήματα χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού τα υποψήφια θύματά του τράπηκαν σε φυγή.
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 07:30 το πρωί με τον 13χρονο δράστη να εντοπίζει τους δύο ανηλίκους λίγη ώρα αργότερα. Και πάλι τους απείλησε και χτύπησε τον έναν από αυτούς αλλά και μια 13χρονη, ζητώντας τους επίμονα χρήματα
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας-Τριανδρίας που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν τον 13χρονο.
Στα λευκά Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα - Που υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο
15:27
Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ για τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
15:12
Ζελέσνκι: Νέες τριμερείς συνομιλίες Ουκρανίας - Ρωσίας - ΗΠΑ στις 4 Φεβρουαρίου στο Αμπού Ντάμπι
14:55
Σχεδόν 190 χιλιοστά βροχής στο Πήλιο μόνο μέχρι το μεσημέρι - Οι 8 περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη
14:45