Συγκέντρωση εργαζομένων του Mega έξω από τη Βουλή
Έξω από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν μέλη της ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενοι του Mega για το "μαύρο στις ζωές μας" ενώ δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ψεύτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
"Διεκδικούμε τις αποζημιώσεις μας αγωνιζόμαστε για τις δουλειές μας. Όχι στο μαύρο ναι στο αύριο", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι του Mega, με τον εκπρόσωπό τους να καταγγέλλει την κυβέρνηση για τη στάση που έχει τηρήσει απέναντι στις τράπεζες.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ, κ. Γιώργος Σκεπετζάκης, δήλωσε: "από πίσω μου βλέπετε διαπλεκόμενους εργαζόμενους. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν 2.000 οικογένειες να μην βρεθούν στον δρόμο".

"Βγάλαμε ανακοίνωση για την ΕΡΤ και για τα ψέματα του κυρίου Τσίπρα. Εμείς κάναμε έξι μέρες απεργία και η ΕΡΤ άνοιξε", απάντησε ερωτηθείς για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τη στάση των εργαζομένων των ιδιωτικών μέσων όταν έκλεισε η ΕΡΤ.


Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47