Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών: Νεκρός ένας 38χρονος
Ζημιές σε όχημα μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSIΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/6, στο 116,7ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, στην Κορινθία.
Σύμφωνα με το korinthiannews.gr, το όχημα οδηγούσε 80χρονος, με συνεπιβάτες μία 76χρονη γυναίκα και έναν 38χρονο άνδρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε 58χρονος.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 38χρονος, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Δύο νεαροί 18 και 19 ετών στην ΜΕΘ μετά από τροχαίο ατύχημα
Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Πούλμαν που μετέφερε παιδιά συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Έρχονται διαβατήρια με φωτογραφία του Τραμπ για τη 250ή επέτειο από την ίδρυση των ΗΠΑ
09:29
Η Μπίλι Άιλις κάνει το Μάντσεστερ παγκόσμια σκηνή σε νέα 3D συναυλιακή ταινία με τον Τζέιμς Κάμερον
09:20
Καραβίας: «Τρέχει» επενδυτικό πρόγραμμα 750 εκατ. ευρώ - Το μεγαλύτερο στην ιστορία της Eurobank
09:19
«Βασιλικό» δείπνο Τραμπ στο Λευκό Οίκο για τον Κάρολο - Οι αιχμές, τα αστεία και τα δώρα
09:17