Βόλος: Στο χειρουργείο 16χρονος μετά από επίθεση ανηλίκων - Τον χτύπησαν στο πρόσωπο
Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Στο νοσοκομείο Βόλου παραμένει για νοσηλεία 16χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης ομάδας ανηλίκων σε παραλία της πόλης.
Ο ανήλικος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη ενώ η οικογένεια του φέρεται να έχει υποβάλει μήνυση κατά 15χρονου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με το Magnesianews.gr το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον παραλιακό πεζόδρομο Αργοναυτών στο Βόλο, ομάδα περίπου 15 ανήλικων ατόμων επέφεραν χτυπήματα σε 16χρονο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που δέχτηκε τα χτυπήματα στο πρόσωπο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην μύτη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Χθες το πρωί υποβλήθηκε μήνυση στη Λιμενική Αρχή Βόλου κατά 15χρονου για παράβαση του άρθρου 312 παρ. 1 στοιχείο Β΄ του Π.Κ. (Σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων) σε συνδυασμό με το άρθρο 309 του Π.Κ. (Επικίνδυνη σωματική βλάβη).
ΗΠΑ: Πιθανή η άρση κυρώσεων κατά ιρανικού πετρελαίου που είναι φορτωμένο σε τάνκερ
16:33
«Διαφορετικοί οι στόχοι ΗΠΑ και Ισραήλ στον πόλεμο με το Ιράν»: Τι δηλώνει η Αμερικανίδα διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών
16:21
Μέχρι πέντε χρόνια θα πάρει η αποκατάσταση των ζημιών από τις επιθέσεις του Ιράν λέει η QatarEnergy
16:18
ΣτΕ: Υποχρεωτικό εναλλακτικό μάθημα για τους μαθητές που απαλλάσσονται από τα θρησκευτικά
16:10