Χανιά: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα
Πυροσβεστικό όχημα
ΑΠΕ-ΜΠΕΣυναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά, με αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Χανίων, αφού πρώτα απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο κλιμακοστάσιο, μέσα σε πυκνούς καπνούς.
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του και αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που ανέβηκε πάνω για να πάρει μέρος στην επιχείρηση διάσωσης του ηλικιωμένου, ο οποίος ήταν σε σύγχυση και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Παπανικολάου, στη Νέα Χώρα και ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και ομάδα ΔΙΑΣ που χρειάστηκε να συνδράμει την πυροσβεστική να προσεγγίσει το σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά σε Γραμματικό - Μαραθώνα: Διπλή εντολή εκκένωσης με μήνυμα από το 112
Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο Κορωπί - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καύσωνας στην Αθήνα: Τι λένε οι τουρίστες της Ακρόπολης για τις υψηλές θερμοκρασίες
18:02
Περισσότερα μαχητικά στέλνουν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή: F-16 και F-35 από βάσεις στην Ευρώπη
17:52
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν
17:44
Γαλλία: Αυτοκτόνησε νεαρός που ήταν επί χρόνια θύμα ρατσιστικής παρενόχλησης
17:41