Λάρισα: Αναβλήθηκε η δίκη για το θάνατο φοιτητή που καταπλακώθηκε από κολώνα εγκαταλειμμένου σπιτιού
Ανανεώθηκε:
Αναβολή για τις 13 Οκτωβρίου δόθηκε στην υπόθεση του 22χρονου φοιτητή από τα Χανιά Νίκου Μπιτσάκη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τον Φεβρουάριο του 2022 όταν καταπλακώθηκε από κολώνα εγκαταλειμμένης διώροφης κατοικίας στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Οικονόμου Εξ Οικονόμων.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια δια παραλείψεως και της κοινώς επικίνδυνης βλάβης από αμέλεια διά παραλείψεως είναι ο ιδιοκτήτης της κατοικίας και μια πρώην υπάλληλος της Πολεοδομίας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του ιδιοκτήτη προκειμένου να καταθέσει ένας ουσιώδης μάρτυρας που γνωρίζει για το αν οι κατηγορούμενοι ενημερώθηκαν για την επικινδυνότητα του κτηρίου πριν το τραγικό συμβάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: Στη Δικαιοσύνη 46χρονος που συνελήφθη με διεθνές ένταλμα για φόνο νεογέννητου στη Ρώμη
Μαθήτρια Γυμνασίου στη Λάρισα έδειρε συμμαθήτρια της με συνεργούς άλλους δύο - Συνελήφθη 15χρονη
SPONSORED
ΑΑΔΕ - Φοροδιαφυγή: Ποια τα νέα αυστηρά μέτρα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες
05:00
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
04:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Νέο πρόγραμμα πρόσληψης για Άτομα με Αναπηρία από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
02:00