ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης - Πιθανόν να κινδυνεύει η ζωή του

Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης - Πιθανόν να κινδυνεύει η ζωή του

Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ανηλίκου αγοριού από την περιοχή της Ευκαρπίας. Πρόκειται για τον 15χρονο Ιωάννη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και οκτώ μέρες και για το οποίο σήμανε alert σήμερα (19/06) από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικότερα, στις 11/06/2025 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκης, ο Ιωάννης Σ., 15 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε, στις 19/06/2025, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ιωάννης Σ. έχει καστανά μαλλιά, γαλανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, φοράει ορθοδοντικά σιδεράκια και έχει ένα τατουάζ στον αυχένα.

exafanisi anilikos chamogelo paidioy

Ο εξαφανισθείς ανήλικος

Χαμόγελο του Παιδιού

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr