Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό μετά το τροχαίο που δημιούργησε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων
Αρκετές ώρες χρειάστηκαν για αν αποκατασταθεί το βράδυ της Παρασκευής (20/6) η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία, όπου νωρίτερα είχε διακοπεί μετά από τροχαίο ατύχημα.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ένα μίνι βαν ανετράπη, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στο ύψος της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη.
Λόγω κινδύνου πτώσης της κολώνας στο οδόστρωμα η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία και τα οχήματα εκτρέπονταν στη έξοδο της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά έκλεισε η αριστερή και η μεσαία λωρίδα.
Πλέον έχουν αρθεί όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού.
Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πλέον η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί όπως φαίνεται και στον χάρτη:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος της Πέτρου Ράλλη - Μερική διακοπή κυκλοφορίας
Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης - Έπεσε στο κενό από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου
15:00
Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρόγονος του τυραννόσαυρου Ρεξ στη Βόρεια Αμερική - Ήταν 74 εκατ. ετών
14:58
Το «War of the Worlds» νικητής των 46ων Χρυσών Βατόμουρων - Κέρδισε πέντε από τα έξι βραβεία
14:47
Ψήφισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τις εθνικές εκλογές» (pics)
14:37