Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή της Ευκαρπίας
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (21/6) σε δασική και χορτολιβαδική έκταση, κοντά σε σπίτια στην περιοχή της Ευκαρπίας, πάνω από την περιφερειακή οδό, πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο ύψος της εξόδου προς τη δυτική Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς σαράντα πυροσβέστες, με έντεκα οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα, ενώ στην κατάσβεση από αέρος συμμετείχαν τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Παράλληλα, διατέθηκαν υδροφόρες και μηχανήματα και από δήμους.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση και εθελοντών, μεταξύ αυτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που συνέβαλε με δύο πεζοπόρες ομάδες Σαμαρειτών-Διασωστών, εξοπλισμένες με πυροσβεστήρες είκοσι λίτρων, φαρμακεία πρώτων βοηθειών, διασωστικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Φωτιά πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Καίει κοντά σε σπίτια - Ήχησε το 112
Λουτράκι: Σε τρεις προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές – Το σενάριο που εξετάζεται
17:51
Σακαρέτσιος: Με το Railway.gov.gr ξέρουμε πού είναι ανά πάσα στιγμή κάθε τρένο
17:43
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή: Δύση και Κίνα εκκενώνουν το Ιράν - Συναγερμός στο Ισραήλ
17:34
Ανατροπή με τη Λόρα: Κάλεσε μόνη της τις γερμανικές Αρχές – Ανακουφισμένη η μητέρα της
17:32