Συναγερμός για φωτιά στην Αγία Παρασκευή Μυτιλήνης - Κοντά σε στρατόπεδο το μέτωπο
Πυροσβεστικό όχημα
ΑΠΕ-ΜΠΕΦωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 22 Ιουνίου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνης, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.
Το συμβάν εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11:00, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να φτάνουν άμεσα στο σημείο, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή υδροφόρων από τον Δήμο Μυτιλήνης.
Η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από στρατόπεδο της περιοχής, γεγονός που οδήγησε στην ενεργοποίηση και των στρατιωτικών δυνάμεων για προληπτική υποστήριξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως για σήμερα, Κυριακή, η Μυτιλήνη βρίσκεται στο Επίπεδο Επικινδυνότητας 4 (πολύ υψηλός κίνδυνος), σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας.
Η σημερινή πυρκαγιά έρχεται να επιβεβαιώσει τον αυξημένο βαθμό επιφυλακής που απαιτούν οι καιρικές και εδαφικές συνθήκες στο νησί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Εύβοια - Ήχησε το 112
Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή της Ευκαρπίας
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Μέχρι τις 21 Αυγούστου οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
04:00
Προσωπικός Βοηθός: Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν - Έως 1.939 ευρώ το μήνα
03:00
Διαθήκες: Όλες οι αλλαγές από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
02:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους
01:00