Συναγερμός για εξαφάνιση ηλικιωμένου στα Τρίκαλα - Πάσχει από άνοια
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ηλικιωμένου άνδρα στα Τρίκαλα ο οποίος πάσχει από άνοια.
Πρόκειται για τον Σωκράτη Τσιλίκη 75 ετών, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, το μεσημέρι της 21/06/25.
Έχει λευκά με γκρίζα κοντά αραιά μαλλιά με μετωπική φαλάκρα, λευκό μουστάκι, καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι εύσωμος.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στο επάνω μέρος του σώματός του ήταν γυμνός και φορούσε ανοιχτόχρωμη βερμούδα με ρίγες και σκουρόχρωμες σαγιονάρες.
Πάσχει από Άνοια.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 22/06/2025 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ο εξαφανισθείς
Γραμμή Ζωής
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: «Πρεμιέρα» της πλατφόρμας για τη βεβαίωση κατάταξης δανειοληπτών
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία των δημοπρασιών για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς
00:30
Απορρίπτει το Κίεβο «τελεσίγραφα και εκβιασμούς» από Ουγγαρία και Σλοβακία για το ρωσικό πετρέλαιο
23:59
Νέες φοιτητικές, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τεχεράνη και άλλες πόλεις (vid)
23:49