Λαμία: Οχιά δάγκωσε 16χρονο - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Φίδι (φωτογραφία αρχείου)
UnsplashΣτη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται 16χρονος που τον δάγκωσε οχιά.
Ο ανήλικος σύμφωνα με το Lamianow.gr, βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Λιβανάτες, όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά του το φίδι, το οποίο τον δάγκωσε στο δάχτυλο του χεριού του.
Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρουσίασε έντονο οίδημα στο σημείο του τραύματος, γεγονός που ανησύχησε τους γονείς του.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του χορηγήθηκε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να εισαχθεί στη ΜΕΘ για το πρώτο 24ωρο, ώστε να παρακολουθηθεί στενά και να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή του.
Το παιδί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα έχει τις αισθήσεις του, δεν είναι διασωληνωμένο και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρουσιάζει ήδη σημάδια βελτίωσης.
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζής - Αναζητείται ο οδηγός
23:59
Νέες φωτογραφίες του Άντριου Μάουντμπατεν απο τα αρχεία του Έπστειν
23:48