Θεσσαλονίκη: Επιστρέφουν τα παιδιά στην οικογένεια, μετά την εγκατάλειψη του βρέφους στο μπαλκόνι
Με απόφαση εισαγγελέα, τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας που είχε εγκαταλείψει το 11 μηνών βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι, στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν και πάλι στην οικογένειά τους υπό συγκεκριμένους όρους.
Υπό την εποπτεία του διοικητή του Γ.Ν Ηλείας, Σπύρου Πολίτη και της Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, έγιναν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες σε συνεννόηση και με το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας-Κυλλήνης που έχει αναλάβει εξαρχής την υπόθεση, έτσι ώστε τα παιδιά να ενταχθούν και πάλι υπό την επίβλεψη των γονέων τους, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Σημειώνεται, ότι μαζί με τα παιδιά, το Νοσοκομείο μέχρι τώρα φιλοξενούσε και τη μητέρα τους, που έπρεπε να βρίσκεται συνεχώς εκεί για τον θηλασμό του 11μηνου βρέφους.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Μετρό Θεσσαλονίκης: Διακοπή λειτουργίας μέχρι 19 Ιουνίου λόγω της επέκτασης - Πότε τίθεται σε ισχύ
11:30
ΚΟΣΜΟΣ
Διπλασιάζονται οι ψυχικές διαταραχές παγκοσμίως - Μεγάλη αύξηση στην Ελλάδα
11:20
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Οι «καβάτζες» της συμμορίας με τα ναρκωτικά, ο ρόλος του 21χρονου και οι αγοραπωλησίες
11:13
TRAVEL
Η Δονούσα στη δεύτερη θέση των κορυφαίων «μυστικών» καλοκαιρινών προορισμών της Ευρώπης
11:07
ΕΛΛΑΔΑ