Αγρίνιο: Ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο ο κρεοπώλης που σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη
Το 31χρονο θύμα
FacebookΤην ενοχή του 51χρονου κρεοπώλη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο τον Ιανουάριο του 2024 στην περιοχή του Ευηνοχωρίου, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου.
Σύμφωνα μετο tempo24 το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και καταδίκασε τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Οι δικαστές συνεδριάζουν για να αποφασίσουν την ποινή που θα επιβάλλουν και εάν θα κάνουν δεκτά ελαφρυντικά , όπως ζητά η πλευρά της υπεράσπισης.
Να σημειωθεί πως η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και χρειάστηκε αρκετές επαναλαμβανόμενες συνεδριάσεις τις προηγούμενες εβδομάδες για να εξεταστούν οι μάρτυρες κατηγορίες και υπεράσπισης.
ΧΡΗΜΑ
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Πόσο θα διαρκέσουν
12:40
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του και συνελήφθη
12:31
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα έκρηξη στην Αίτνα: Εντυπωσιακή ροή λάβας στην κοιλάδα Βάλε ντελ Μπόβε (pics&vid)
12:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Stranger Things: Ένα επικό και βαθιά συγκινητικό φινάλε κλείνει οριστικά έναν τηλεοπτικό μύθο
12:14
ΕΛΛΑΔΑ