Κορωπί: Συνελήφθη 67χρονη που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο μπαλκόνι της
Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 2/7, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παιανίας, μια 67χρονη η οποία καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο μπαλκόνι της οικίας της, στην περιοχή του Κορωπίου.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με γυναίκα που δραστηριοποιείται στη καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο μπαλκόνι της οικίας της, στην περιοχή του Κορωπίου, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 190 εκατοστά φυτεμένα σε γλάστρες στο μπαλκόνι και 8 νάιλον συσκευασίες εμπεριέχουσες 53 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης εντός υπνοδωματίου.
Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η 67χρονη προκειμένου να δυσχεράνει τον εντοπισμό των δενδρυλλίων από τους αστυνομικούς και τη θέασή τους από περίοικους, είχε τοποθετήσει υφασμάτινη περίφραξη περιμετρικά του μπαλκονιού.
Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 42χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική - Κατασχέθηκαν πάνω από 23,5 κιλά κάνναβης
Δράμα: Χειροπέδες σε οδηγό που έκρυψε ναρκωτικά στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του
«Φυγή προς τα εμπρός» με όπλο στη φαρέτρα την Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα και ο οδικός άξονας
13:24
Ο Πέτερ Μαγιάρ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
13:21
Σε τεχνητό κώμα 21χρονος Βρετανός στρατιώτης μετά από τροχαίο με γουρούνα στη Ρόδο
13:15
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05