Συνελήφθη στη Σαλαμίνα καταδικασμένος για ασέλγεια κατά ανήλικης στη Σύρο
Χειροπέδες σε συλληφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Συνελήφθη στη Σαλαμίνα, 45χρονος που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για απόπειρα βιασμού.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση ο 45χρονος κατηγορείται ότι την 30-5-2024 στη Σύρο προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης ηλικίας 12 ετών, πράξη για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -7- ετών.
Στη δεύτερη περίπτωση κατηγορείται ότι την 21-9-2024 αποπειράθηκε να βιάσει εντός της οικίας του στην Ερμούπολη της Σύρου, νεαρή κοπέλα η οποία αντιστάθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί.
Η σύλληψή του έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σαλαμίνας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
SPONSORED
Το παρασκήνιο της ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ - Βγήκαν «μαχαίρια» με φόντο το κόμμα Τσίπρα
07:05
Καιρός: Γενικά αίθριος με συννεφιά και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17 Μαΐου)
06:30
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων: Διάρκεια, Περίοδοι Φιλοξενίας και Εγγραφές
06:00