MyCoast: 3.000 καταγγελίες σε δύο μήνες - «Πρωτιά» της Ανατολικής Αττικής, ακολουθεί η Χαλκιδική
Παραλία ελληνικού νησιού
AP Photo/Thanassis StavrakisΣχεδόν 3.000 καταγγελίες έχουν υποβληθεί στην πλατφόρμα MyCoast, το τελευταίο δίμηνο, με την Ανατολική Αττική να κατέχει την «πρωτιά» και την Χαλκιδική να ακολουθεί.
Τα στελέχη της κτηματικής υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διάρκεια ενός από τους πιο πρόσφατους ελέγχους, προχώρησαν στη σφράγιση ενός beach bar στη Χαλκιδική λόγω καταπάτησης αιγιαλού.
Ειδικότερα, αφορά κατάστημα στην Άφυτο, με τους εκπροσώπους της αρμόδιας υπηρεσίες που διενεργεί τους ελέγχους να διαπιστώνει ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν διέθετε άδεια για τη χρήση του αιγιαλού και σύμφωνα με τις μετρήσεις είχε καταλάβει 2,5 στρέμματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το beach bar σφραγίστηκε για 48 ώρες, έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικές κορδέλες, οι λουόμενοι αποχώρησαν από το σημείο και πλέον θα πρέπει να απομακρυνθούν οι ξαπλώστρες εντός πέντε ημερών.
Πέρσι, καταγράφηκαν 55 σφραγίσεις παραλιακών μπαρ σε 26.000 ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, με το ύψος των προστίμων να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
00:30
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56
Έκκληση της οικογένειας της Βιρτζίνια Τζιούφρε στον βασιλιά Κάρολο να συναντήσει θύματα του Έπσταϊν
23:50