Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο - Φέρεται να εκβίαζε τη βουλευτή Ζέττα Μακρή
Συνελήφθη δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης ενημερωτικής ιστοσελίδας του Βόλου, για εκβιασμό της πρώην υφυπουργού και βουλευτή Ζέττας Μακρή.
Ο δημοσιογράφος φέρεται να της ζητούσε το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να δημοσιεύει αρνητικά σχόλια και κείμενα σε βάρος της στο μέσο που διαχειρίζεται.
Κατόπιν τούτου, η βουλευτής κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση, κατά την οποία ο δημοσιογράφος συνελήφθη να κατέχει το ποσό των 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η Ζέττα Μακρή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια.
Ο δημοσιογράφος περνά αυτόφωρο σήμερα.
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: Εξώδικα στην Εισαγγελία από τους συγγενείς των θυμάτων για τις εκταφές
11:13
CULTURE
Μπραντ Πιτ στην Ύδρα: Τα πρώτα πλάνα πριν τα γυρίσματα και η αντίδρασή του στις κάμερες
11:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Παραλαμβάνουμε ένα κτήριο που μέχρι πριν δύο χρόνια ήταν χρέπι»: Ο διάλογος Γεωργιάδη με εργαζόμενους στο νοσοκομείο Μυτιλήνης (vid)
11:08
ΕΛΛΑΔΑ
Από τη δυτική Ελλάδα ξεκίνησε το «ψυχρό μέτωπο» με βροχές και καταιγίδες: Τι ώρα «χτυπά» την Αττική
11:00
ΑΓΟΡΕΣ