Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε 4 περιοχές της ΠΕ Κιλκίς
Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία οχημάτων
INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥΑπαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων καθώς και κάθε τύπου τροχοφόρων ως μέτρο πρόληψης πυρκαγιάς ισχύει και σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας απαγορεύεται η διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία πεζών και οχημάτων σε τέσσερις περιοχές της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, από τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουλίου έως και τις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουλίου.
Οι περιοχές στις οποίες ισχύει η απαγόρευση είναι : λόφος Ηρώων της πόλης του Κιλκίς, περιοχή αναδασώσεων Μεταλλικού, λόφος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς και δημοτικό αλσύλλιο Αξιούπολης.
Συνιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των πολιτών στην αυστηρή τήρηση της απόφασης, το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο για οποιοιδήποτε λόγο καθώς και η άμεση ειδοποίηση του κέντρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199 σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά.
Όπως ανακοίνωσε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς τις επόμενες δύο ημέρες προβλέπονται στην ΠΕ Κιλκίς εξαιρετικά δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της Κασσάνδρας για 24 ώρες
Σε κατάσταση συναγερμού λόγω κινδύνου πυρκαγιάς Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Κορινθία και Μαγνησία
Η απάντηση του ΥΠΕΞ στη νέα αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο από την Άγκυρα
17:27
Κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας σχεδιάζει το Βερολίνο για τα drones στο αεροδρόμιο της Λειψίας
17:20
Κως: Συνελήφθη 36χρονος για ηλεκτροσυγκόλληση σε ημέρα με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
17:08
Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί, σύμφωνα με νέο προσωρινό απολογισμό - Συνεχίζονται οι έρευνες
16:56