Κάρυστος: Νεκρός εντοπίστηκε 43χρονος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Γιαννίτσι»
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 43χρονος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Γιαννίτσι» στην Κάρυστο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Καρύστου, τα οποία και ανέσυραν τη σορό με τη συνδρομή ιδιωτικής βάρκας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου «Διοκλείον», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μετά από έρευνες των λιμενικών αρχών, προέκυψε ότι πρόκειται για 43χρονο υπήκοο Αλβανίας, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί από τη σύζυγό του την 5η Ιουλίου 2025 στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Καρύστου, που ερευνά τα αίτια του θανάτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύβοια: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο – Ξεκίνησαν οι ρίψεις από αέρος
Τραγωδία στην Κάρυστο: Νεκρή 60χρονη που έπεσε από μπαλκόνι ενώ άπλωνε ρούχα
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59