Πυρκαγιά στον Ωρωπό: Συνελήφθη 72χρονος για εμπρησμό από αμέλεια
Από το πύρινο μέτωπο στον Ωρωπό
ΑΠΕ - ΜΠΕΣυνελήφθη ένας 72χρονος για τη μεγάλη φωτιά, που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9/7, στον Ωρωπό.
Ο ύποπτος φέρεται να έκανε μελισσοκομικές εργασίες και να προκάλεσε από αμέλεια την πυρκαγιά. Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του και ισχυρίζεται ότι τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρισκόταν στο σπίτι και όχι στα μελίσσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, ο συνταξιούχος αγρότης, κάτοικος της περιοχής Ασπροχωρίου, σήμερα Παρασκευή 11/7 παραπέμπεται στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βάρος του αφορούν εμπρησμό από αμέλεια.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο φαίνεται ότι οι πυροσβέστες από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν στοιχεία και μαρτυρίες εις βάρος του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Ωρωπός μετράει τις πληγές του - Αυτοψία του CNN Greece
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Ωρωπό: Σε δύο μέτωπα η μεγάλη φωτιά, αγωνία για το Ασπροχώρι
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
13:36
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνήθηκε κατηγορίες περί «γενικευμένης διαφθοράς» γύρω από την κυβέρνηση
13:26
Ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει το Σάββατο κοντά στη Γη
13:20