Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου στην Ελευσίνα - Σώοι οι επιβαίνοντες
Ελικόπτερο τύπου Erickson την ώρα που γεμίζει νερό
Menelaos Myrillas / SOOCΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (22/7) όταν πυροσβεστικό ελικόπτερο που συνέδραμε στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο, έπεσε στη θάλασσα της Ελευσίνας.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου τύπου Erickson αποτελείται από τρία άτομα, δύο Αμερικανούς και έναν Έλληνα, που εντοπίστηκαν σώα να κολυμπούν προς την ακτή.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των τριών μελών του πληρώματος.
Το συγκεκριμένο ελικόπτερο, σύμφωνα με ενημέρωση του εκπροσώπου του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής στο CNN Greece, Αντιπύραρχου Βασίλειου Βαθρακογιάννη είναι μισθωμένο για τις αυξημένες ανάγκες δασοπυρόσβεσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στην προσπάθειά του να αντλήσει νερό για να συνδράμει στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στον Ασπρόπυργο, το ελικόπτερο προσθαλάσσωσε και οι τρεις επιβαίνοντες βγήκαν με ιδίες δυνάμεις.
Ολλανδία: Ο πρωθυπουργός Ρομπ Γέτεν θα σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας
22:37
Χειρουργήθηκε η 15χρονη μετά την πτώση σταυρού φαρμακείου στο κεφάλι της
22:28
Καταδικάζουν τη βία κατά διαδηλωτών στο Ιράν Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
22:19
Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε στον αέρα αυτοκίνητο - Σε ισχυρό σοκ η οδηγός (vid)
22:10