ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Γιατρός παιδικής κατασκήνωσης ασέλγησε σε ανήλικη - Το μεσημέρι οδηγείται στον Εισαγγελέα

Χανιά: Γιατρός παιδικής κατασκήνωσης ασέλγησε σε ανήλικη - Το μεσημέρι οδηγείται στον Εισαγγελέα
pixabay

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας στα Χανιά, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης από γιατρό που εργαζόταν σε παιδική κατασκήνωση της περιοχής.

Η καταγγελία έγινε χτες το πρωί (29/7) στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, από τη 14χρονη που διέμενε για το προηγούμενο διάστημα στην κατασκήνωση, ενώ προσήλθε μαζί με τη μητέρα της για να καταθέσει τα όσα βίωσε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 62χρονος φερόμενος ως εμπλεκόμενος, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και έχει ήδη προσαχθεί από τις αρχές. Το περιστατικό κατήγγειλαν οι γονείς του κοριτσιού, κάτι που κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψη του κατηγορούμενου, με τον ίδιο να αντιστέκεται κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ERT NEWS, υπάρχουν μάρτυρες που κατέθεσαν ότι παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά της κοπέλας, μετά την εξέταση, ενώ από την πλευρά του ο γιατρός επαναλάμβανε στην κατάθεσή του ότι δεν έγινε τίποτα περαιτέρω από την προβλεπόμενη εξέταση.

Το μεσημέρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί.