Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης πυροσβεστικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Πυροσβεστικό αεροσκάφος
INTIME NEWSΑκινητοποιήθηκε λόγω βλάβης πυροσβεστικό αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη, κατά την προσγείωσή του στον διάδρομο 16/34 του αεροδρομίου «Μακεδονία», στις 8.20 το πρωί της Τετάρτης, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή καθυστερήσεις στις πτήσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Fraport Greece, άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου και εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας.
«Σε συνέχεια των ανωτέρω, πραγματοποιούνται όλες εκείνες οι διαδικασίες που προβλέπονται για την ασφαλή απομάκρυνση του αεροσκάφους από τον διάδρομο. Όλες οι λειτουργίες του αεροδρομίου συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καθυστερήσεις στην προγραμματισμένη πτητική δραστηριότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ακόμη ότι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος ήταν δύο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους στον Κορινθιακό - Σώοι οι δύο πιλότοι
Πορτογαλία - Πυρκαγιές: Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος - Νεκρός ο πιλότος
Η επιστροφή του υπαρξισμού στο σινεμά: Από έναν νέο κινηματογραφικό Καμύ, στη σύγχρονη αγωνία
14:45
Μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - «Θα τον βρούμε αν θέλει ο Θεός» (vid)
14:35
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18