Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος υπεύθυνο θήρας σε επιχείρηση για αγριογούρουνα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΈνα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/8) στην περιοχή της Γενισέας Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης για τον έλεγχο του πληθυσμού των αγριογούρουνων, κυνηγός που συμμετείχε στο συνεργείο πυροβόλησε κατά λάθος τον υπεύθυνο θήρας του Δασαρχείου Ξάνθης, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για λόγους επιτήρησης.
Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ξάνθης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση Οι σφαίρες που δέχτηκε ήταν στην σπλήνα και στο ήπαρ.
Ήδη έχουν αφαιρεθεί οι σφαίρες και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά και αναμένουν να εξελιχθεί καλά η υγεία του.
Η Ασφάλεια της Ξάνθης διερευνά την υπόθεση με στόχο τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα ακούσιο πυροβολισμό, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 20χρονος που πυροβολούσε με αεροβόλο όπλο σε σπίτια και γραφεία στο Μαρούσι
Καιρός: Φθινόπωρο από σήμερα - Προ των πυλών βαρομετρικό χαμηλό με βροχές, καταιγίδες και ανέμους
10:41
Γερμανία: Νίκη του CDU στις τοπικές εκλογές της Κάτω Σαξονίας- Η AfD υπερτριπλασιάζει τα ποσοστά της
10:28
50 ώρες αγωνίας: Πώς επέζησε ο Αμερικανός πιλότος μετά την κατάρριψη του F-15E στο Ιράν
10:18
Γεωργιάδης: «Έρχεται» app για να βλέπουν οι πολίτες ποιες πράξεις επιτρέπονται σε κάθε ιατρείο
10:12