Υπόθεση Καλογήρου: Υποθερμία η επικρατέστερη αιτία θανάτου - Απορρίπτει το έγκλημα ο εισαγγελέας
Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου
INTIME NEWS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤέλος στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας βάζει ο εισαγγελέας Λάρισας για την υπόθεση του θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ελευθερία», εισαγγελική διάταξη απορρίπτει την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας τον θάνατο του 39χρονου Βασίλη σε παθολογικά αίτια.
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, δεδομένου ότι η οικογένεια του νεαρού άνδρα επέμενε στο σενάριο της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού τους για μήνες.
Σύμφωνα με την «Ελευθερία», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας αντλώντας δεδομένα από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από την πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας της ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζει στην πολυσέλιδη διάταξη πως «δεν υφίστανται καθόλου ενδείξεις διάπραξης των εγκλημάτων της αρπαγής και της ανθρωποκτονίας».
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα ευρήματα «καθιστούν ισχυρή ως αιτία θανάτου την εκδοχή της θανατηφόρου υποθερμίας», ενώ από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε ιδιαίτερης σημασίας βιντεοληπτικό υλικό.
SPONSORED
Εγκληματική Οργάνωση σε Πολεοδομίες: Ποινική δίωξη στους 6 συλληφθέντες - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
16:43
CNNi: Το Ισραήλ έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
16:30
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06