Εκπρόσωπος Ιερώνυμου: Δεν έγινε καμία αναφορά σε δημοψήφισμα
Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τα Θρησκευτικά και για την εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής.
Ο Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έθεσε εμμέσως θέμα Φίλη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Μακαριότατος δεν συζητά με τον υπουργό Παιδείας για το θέμα των Θρησκευτικών».
Έκανε επίσης λόγο για αντικληρικανιστές που μεταφέρουν στην Ελλάδα ό,τι «πιθηκιστικά» μοντέλα επικρατούν σε άλλες χώρες. «Η Εκκλησία ποτέ δεν έχωσε τη μύτη της στα θέματα της Πολιτείας και αυτό που ζητά από την πολιτεία είναι ο σεβασμός του Συντάγματος» τόνισε.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος κατά την εισήγησή του «δεν έκανε καμία αναφορά σε δημοψήφισμα».
Διαβάστε επίσης:
Ιεραρχία: Η ώρα του... Φίλη και των Θρησκευτικών την Τετάρτη
Ουκρανία: Νέα συνάντηση στις ΗΠΑ - Ο Γουίτκοφ ενημερώνει για την επαφή με Πούτιν
20:08
Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία
19:59
Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους στο Ηράκλειο Κρήτης
19:49
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40