Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά - Στο Α' Νεκροταφείο η κηδεία της
Η Λένα Σαμαρά, κόρη του Αντώνη Σαμαρά, και η μητέρα της, Γεωργία Σαμαρά
INTIME NEWSΦίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα, Δευτέρα, το τελευταίο αντίο στην κόρη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.
Η κηδεία της Λένας Σαμαρά θα τελεστεί στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.
Έπειτα από την ανακοίνωση για την κηδεία της Λένας Σαμαρά, η οικογένεια του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία της, αντί στεφάνων να ενισχυθούν φορείς με κοινοφελείς σκοπούς και δραστηριότητα. «Αυτό θα ήθελε η Λένα μας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αντώνης Σαμαράς, παραθέτοντας τους τρεις οργανισμούς και τους αριθμούς λογαριασμών τους.
Σημειώνεται ότι η Λένα Σαμαρά εξέπνευσε το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, έπειτα από ξαφνική και σοβαρή επιδείνωση της υγείας της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικογένεια Σαμαρά: Αντί στεφάνων για τη Λένα, ενίσχυση φορέων με κοινωφελείς σκοπούς
Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά: Πραγματοποιήθηκε πλήρης ιατρικός έλεγχος
Δένδιας από την Ξάνθη: Δημιουργούμε τη δεύτερη μονάδα παραγωγής drones στην Ελλάδα
15:22
Περικοπές προσωπικού στον μη κυβερνητικό οργάνισμό τους ανακοίνωσαν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
15:11
Ο τενίστας Ραφαήλ Παγώνης κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής U14 (vid)
15:07
Νέο ρεκόρ Γκίνες: Το σπίτι του «Home Alone» γίνεται το μεγαλύτερο τζίντζερμπρεντ στον κόσμο (pics&vid)
14:57