Ζάκυνθος: Ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου το σκάφος στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ/ EUROKINISSI
Λήξη συναγερμού σήμανε σήμερα Δευτέρα 11/8 λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν το τουριστικό σκάφος στο οποίο σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες εκδηλώθηκε πυρκαγιά, ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.
Ειδικότερα, το σκάφος οδηγήθηκε με τη συνδρομή ετέρου πλοίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
Στο σημείο αυτήν την στιγμή βρίσκονται 5 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ οι επιβάτες μεταφέρονται στην πόλη της Ζακύνθου με λεωφορεία.

Ρυμούλκηση του σκάφους
imerazante.grΥπενθυμίζεται πως στο σκάφος επέβαιναν 168 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος. Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικά σκάφη, τα οποία συνέδραμαν στην επιχείρηση απομάκρυνσης των επιβατών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε σκάφος στη Ζάκυνθο - Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες
Αγρότες: Εν αναμονή αποφάσεων στα μπλόκα Θεσσαλίας για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
19:13
«Πόρτα» στο προσωπικό του Ιράν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διάβημα της Τεχεράνης σε τέσσερις χώρες της ΕΕ
19:04
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49