ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Μπεν: Γιατί οι ερευνητές ζήτησαν την επιστροφή του παππού του στην Κω

Υπόθεση Μπεν: Γιατί οι ερευνητές ζήτησαν την επιστροφή του παππού του στην Κω
EUROKINISSI

Στην Κω και συγκεκριμένα στο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια βρισκόταν με τον μικρό Μπεν λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, θα βρεθεί ξανά ο παππούς του μικρού αγοριού, έπειτα από σχετικό αίτημα των ερευνητών που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς ζήτησε από τον 68χρονο Eddie, να μεταβεί στο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια βρισκόταν μαζί με τον εγγονό του προκειμένου να του θέσει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα, με την ελπίδα οι απαντήσεις του να βοηθήσουν στις έρευνες που κάνει το βρετανικό κλιμάκιο.

Ο παππούς του Μπεν σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί πως δεν θα ήθελε να φύγει από τη ζωή πριν μάθει επιτέλους τι συνέβη με τον εγγονό του εκείνο το καλοκαίρι στην Κω. Η μητέρα του Μπεν από την πλευρά της, επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες πως «είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο», μετά και την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν ίσως να σκοτώθηκε από εκσκαφέα.

Ο επικεφαλής των ερευνητών, που πριν λίγες μέρες έδωσε εντολή για την κατεδάφιση του δωματίου που χτίστηκε μετά την εξαφάνισή του μικρού Μπεν, εκτιμά πως στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ