Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι έκλεβαν χρήματα και προϊόντα από κυλικεία στην Ημαθία
Ανανεώθηκε:
Χειροπέδες σε συλληφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Ιδιαίτερη «προτίμηση» σε κυλικεία της Ημαθίας φαίνεται πως είχαν δύο ανήλικοι (ημεδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και για απόπειρες κλοπής.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βέροιας οι δύο νεαροί, από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2025, διέρρηξαν πέντε κυλικεία, αφαιρώντας συνολικά 255 ευρώ και προϊόντα αξίας 270 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
Το ίδιο χρονικό διάστημα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα έξι κυλικεία στην Ημαθία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ανήλικων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ημεδαπού άνδρα, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χανιά: Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών - Δύο συλλήψεις
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών αυτοκινήτων σε παραλιακές περιοχές της Καβάλας, Πρέβεζας και Λευκάδας
Στέγαση: Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
04:00
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
03:00
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νωρίτερα η υποβολή των αιτήσεων αποζημίωσης - Ποια η προθεσμία
02:00
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00