Συνελήφθη 20χρονος για μπαλωθιές στην Κρήτη - Κατασχέθηκαν δύο όπλα και 80 φυσίγγια
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός 20χρονου για μπαλωθιές και κατοχή όπλων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο 20χρονος, κατηγορείται για τη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών από το σπίτι του το πρωί της Πέμπτης (14/8) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης.
Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία, όπου κατά την αστυνομική ανακοίνωση βρέθηκαν και κατασχεθήκαν «δύο όπλα, 80 φυσίγγια και πέντε κάλυκες».
Η σύλληψη έγινε χθες, 14 Αυγούστου, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του τμήματος 'Αμεσης Δράσης Ηρακλείου. Η προανάκριση ενεργείται από την υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρέθυμνο: Συνελήφθη γιατί δεν είπε ποιος έριξε μπαλωθιές στα εγκαίνια της επιχείρησής του
Επιστροφή από την εξορία του φαβορί για την πρωθυπουργία στο Μπανγκλαντές ενόψει εκλογών
17:40
CNNi: Η Βόρεια Κορέα αποκάλυψε το πρώτο «πυρηνοκίνητο» υποβρύχιό της (vid)
17:27
Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για τους αγρότες – «Μεθοδεύει την ταλαιπωρία για να δυσφημίσει τον αγώνα»
17:11
Μόσχα κατά Ουάσινγκτον: «Πειρατεία και ληστεία» ο αποκλεισμός της Βενεζουέλας
16:57