«Πάνω από 500 καμένα ζώα στο Δρυόφυτο Ζηρού μετά τη φωτιά»: Φόβοι κατοίκου για υγειονομικό κίνδυνο
Καμένες εκτάσεις στη βιομηχανική περιοχή Πάτρας
Menelaos Michalatos / SOOCΦόβους για σοβαρό υγειονομικό κίνδυνο από τα ζώα που έχουν καεί στη φωτιά στο Δρυόφυτο του Δήμου Ζηρού μετά τη φωτιά που σάρωσε την περιοχή, καταγγέλλουν οι κάτοικοι.
«Στο χωριό παραμένουν πάνω από 500 νεκρά ζώα» καταγγέλλουν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες επικαλείται το prevezatoday.
Μέχρι στιγμής, δε, όπως σημειώνουν, δεν έχει υπάρξει παρέμβαση για την απομάκρυνση και καταγραφή των απωλειών. «Μας ενημέρωσαν πως λόγω φωτιάς δεν μπορούν να έρθουν και ότι από Δευτέρα θα δούμε» όπως αναφέρουν.
Η εικόνα με τους καμένους στάβλους και τις σορούς των ζώων αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής. «Να εύχονται να μην αρρωστήσουμε» τονίζουν οι κατοίκοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στην Πρέβεζα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Ζηρού - Δύσκολη η κατάσταση στη Φιλιππιάδα
SPONSORED
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17
Πολάκης: «Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις»
15:15
Το διπλωματικό «στοίχημα» που δεν βγήκε και γιατί ο Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος για συμβιβασμούς
15:07