Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω νεαροί κλέφτες μοτοσικλετών
Μοτοσικλέτα μετά από ατύχημα
Βασίλης Παπαδόπουλος/EurokinissiΣτην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο νεαρών, ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, που αποπειράθηκαν να κλέψουν φορτηγό αυτοκίνητο, από την περιοχή της Σταυρούπολης προχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 18/8 οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Λίγο νωρίτερα, οι ίδιοι νεαροί αποπειράθηκαν να κλέψουν μοτοσικλέτα από την περιοχή του Ευόσμου, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Αυγούστου του 2025 έκλεψαν από διάφορες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης δέκα δίκυκλες μοτοσικλέτες, οκτώ εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Μάλιστα, ο νεαρός ημεδαπός με άλλον αλλοδαπό συνεργό του «χτύπησαν» και στην περιοχή των Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου αποπειράθηκαν να κλέψουν φορτηγό, ενώ κατάφεραν και έκλεψαν μία μοτοσικλέτα.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού - Ευόσμου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατά αγνώστων για την κλοπή μπαταριών και καλωδίων από πυροσβεστικό όχημα
Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής κινητήρων από σκάφη - Λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ
«Ο Νετανιάχου είναι νεκρός»: Fake SMS στα κινητά Ισραηλινών με δήθεν αποστολέα τους Φρουρούς της Επανάστασης
13:18
Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας διαψεύδει την ύπαρξη επιστολής για πιθανές ιρανικές κυβερνοεπιθέσεις
13:16
«Fire Guard» από μαθητές Λυκείου - Προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος
13:13
Αντιπρόεδρος ΑΚΡ για εξοπλισμό ελληνικών νησιών: «Τα όπλα σας δεν είναι αρκετά για την Τουρκία»
13:11