Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με πέτρες σε τουριστικό λεωφορείο - 3 τραυματίες, δύο προσαγωγές
Στιγμές πανικού για τον οδηγό και τους επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που δέχθηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα ανηλίκων στην Θεσσαλονίκη. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις τουρίστες - επιβάτες του λεωφορείου, με την αστυνομία να προχωρά σε δύο προσαγωγές.
Σύμφωνα με το thestival η επίθεση στο τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε Σέρβους τουρίστες έγινε χθες το βράδυ στις 21:30 στη Θεσσαλονίκη.
Ομάδα τεσσάρων ανηλίκων επί της Εγνατίας Οδού λίγο πριν την έξοδο για παλαιά ΕΟ Θεσσαλονίκης-Βεροίας, άρπαξαν πέτρες και τις έριξαν πάνω στο τουριστικό λεωφορείο.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να σπάσουν τζάμια και να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο δεύτερος οδηγός του λεωφορείου ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι άλλοι δύο δεν χρειάστηκαν διακομιδή σε νοσοκομείο καθώς ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένοι.
Για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε δύο προσαγωγές.
Ανδρουλάκης: Δύσκολα τα πράγματα στην οικονομία μετά τη λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης
18:48
«Στο κόκκινο» η κίνηση σε Κηφισό λόγω τροχαίου με μοτοσυκλέτες - Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας
18:39
Τέμπη: Χωρίς Καρυστιανού η ανακοίνωση του Συλλόγου Πληγέντων - «Δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε»
18:30
Φιντάν: «Η β' φάση εκεχειρίας στη Γάζα θα ξεκινήσει στις αρχές του 2026»
18:22