Τροφική δηλητηρίαση για δεκάδες κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου: Στο νοσοκομείο επτά
Φωτογραφία αρχείου
ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΤροφική δηλητηρίαση έπαθαν τριάντα κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου με επτά από αυτούς να οδηγούνται στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Το περιστατικό με την μαζική δηλητηρίαση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (20/8/25) όταν κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου, άρχισαν να εμφανίζουν ο ένας μετά τον άλλον, συμπτώματα που παραπέμπουν σε τροφική δηλητηρίαση.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis τριάντα κρατούμενοι παρουσίασαν τα συμπτώματα δηλητηρίασης και μάλιστα οι επτά από αυτούς χρειάστηκαν νοσηλεία στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.
Οι υπόλοιποι κρατούμενοι που εμφάνισαν συμπτώματα, παραμένουν κλινήρεις στις φυλακές, όπου βρίσκονται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών του συμβάντος. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πληθυσμό των κρατουμένων όσο και στο προσωπικό της φυλακής.
«Πυρά» Φιντάν σε Ισραήλ: Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Συρία
23:56
Εκλογές στη Σουηδία: Νίκη της κεντροαριστεράς δείχνουν τα exit polls - Υποχωρεί η Ακροδεξιά
23:46
Σδούκου κατά Τσίπρα: Να απαντήσει τι συμφώνησε το 2012 με τους απεσταλμένους του Μαδούρο
23:36
Γιώργος Μαζωνάκης: Κρίνεται η «τύχη» των γιατρών - «Βαρίδι» τα ψηφιακά πειστήρια και οι καταθέσεις
23:28