Τροφική δηλητηρίαση για δεκάδες κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου: Στο νοσοκομείο επτά
Φωτογραφία αρχείου
ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΤροφική δηλητηρίαση έπαθαν τριάντα κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου με επτά από αυτούς να οδηγούνται στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Το περιστατικό με την μαζική δηλητηρίαση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (20/8/25) όταν κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου, άρχισαν να εμφανίζουν ο ένας μετά τον άλλον, συμπτώματα που παραπέμπουν σε τροφική δηλητηρίαση.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis τριάντα κρατούμενοι παρουσίασαν τα συμπτώματα δηλητηρίασης και μάλιστα οι επτά από αυτούς χρειάστηκαν νοσηλεία στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.
Οι υπόλοιποι κρατούμενοι που εμφάνισαν συμπτώματα, παραμένουν κλινήρεις στις φυλακές, όπου βρίσκονται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών του συμβάντος. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πληθυσμό των κρατουμένων όσο και στο προσωπικό της φυλακής.
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20