Ενώπιον του ανακριτή ο 28χρονος που μαχαίρωσε την 47χρονη στο Χαλάνδρι - Τι ισχυρίζεται
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα (22/08) ο 28χρονος άνδρας που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την 47χρονη γυναίκα την περασμένη Δευτέρα, στο Χαλάνδρι.
Ο νεαρός δράστης που είχε λάβει προθεσμία θα απολογηθεί σήμερα για τις κατηγορίες τις ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Το χρονικό της δολοφονίας
Η στυγερή δολοφονία έγινε νωρίς την Δευτέρα, στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ρουμπέση στο Χαλάνδρι.
Λίγο μετά τις 11:00 οι φωνές της 47χρονης ξεσήκωσαν τη γειτονιά, με μία ένοικο της πολυκατοικίας να βλέπει το περιστατικό και να καλεί την Αστυνομία, λέγοντας πως ο 28χρονος άνδρας κυνηγούσε την 47χρονη με μαχαίρι.
Δράστης και θύμα είχαν γνωριστεί τον περασμένο Ιανουάριο σε κοινωνικές δομές και συγκεκριμένα σε ένα συσσίτιο που πήγαιναν και οι δύο.
Ο δράστης φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα τον προσέβαλε συστηματικά. «Με κακολογούσε παντού» και «δεν μου μίλαγε κανείς εξαιτίας της», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του.
Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη, τον περασμένο Μάρτιο, είχε πάει στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι ο 28χρονος την παρακολουθούσε.
Τότε σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε σύσταση στον 28χρονο χωρίς να γίνει κάποια άλλη ενέργεια.
Ρόδος: Στο εδώλιο ξανά ο 70χρονος γυναικολόγος για βιασμούς 20 γυναικών - ασθενών του
22:31
Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Σάμο και Κάλυμνο - Υπερχείλισαν ρέματα, στα υπόγεια σπιτιών τα νερά
22:20
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατομμύριο ευρώ
22:08
Δολοφονία στη Μάνη: Την Τρίτη (3/11/) απολογείται ο 53χρονος που σκότωσε τον αδερφό του
22:00