Παξοί: Ποινική δίωξη σε γονείς και παππού της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα
Προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή τη Δευτέρα (25/8), ζήτησαν και έλαβαν η μητέρα, ο πατέρας και ο παππούς του 4χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής νεκρό σε πισίνα στους Παξούς, κοντά στο σπίτι της οικογένειας που ζούσε το παιδί.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στη μητέρα, τον πατέρα και τον παππού που βρίσκονταν στο σπίτι όταν η 4χρονη εξαφανίστηκε.
Συγγενείς του άτυχου παιδιού δήλωσαν πως η 4χρονη έπαιζε στο χολ του σπιτιού και πως η εξαφάνισή της ήταν κάτι που δεν περίμεναν και έγινε μέσα σε λίγα λεπτά.
-
Σημειώνεται πως μόλις οι συγγενείς αντιλήφθηκαν την εξαφάνιση του κοριτσιού, ειδοποίησαν την αστυνομία και άρχισαν να το αναζητούν με γείτονες και αστυνομικούς, χωρίς αποτέλεσμα.
Η 4χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις της σε πισίνα βίλας λίγα μέτρα από το σπίτι της οικογένειας, από τον μάγειρα ο οποίος πήγε εκεί για να εργαστεί. Άμεσα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από γιατρό του Κέντρου Υγείας Παξών, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Εισαγγελία Κέρκυρας οι γονείς και ο παππούς της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα στους Παξούς
Παξοί: Στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού που πνίγηκε σε πισίνα
Τραγωδία στους Παξούς: Πνίγηκε σε πισίνα κοριτσάκι 4 ετών
Η Κινα καταδικάζει τον αποκλεισμό της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ, αλλά επωφελείται απο την κατάσταση
21:09
Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος για ενδοοικογενειακή απειλή, μετά από μήνυση της συζύγου του
21:04
Νεκρός ανώτατος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο (vid)
20:55
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση νεαρού σε ενοίκους σπιτιού στο Μπόντεν της Σουηδίας
20:48