Συμπλοκή με τραυματίες σε ληστεία στο Ζεφύρι - Μία σύλληψη και έρευνες για τους υπόλοιπους δράστες
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Άγρια συμπλοκή και ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/8) στο Ζεφύρι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ομήρου με δύο τραυματίες να καταλήγουν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τρεις επιβαίνοντας σε ΙΧ πιάστηκαν στα χέρια με επιβαίνοντες άλλου οχήματος
Αρχικά το ένα ΙΧ προσέγγισε το έτερο και στη συνέχεια οι επιβαίνοντες του πρώτου αυτοκινήτου με τη χρήση σωματικής βίας πήραν τιμαλφή και διάφορα έγγραφα από τα άλλα τρία άτομα. Μάλιστα, η επιβάτης του οχήματος που δέχτηκε την επίθεση είδε στο τέλος το ΙΧ να τυλίγεται στις φλόγες.
Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ιδία μέσα στον Ερυθρό Σταυρό, το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου και το Τ.Δ.Ε.Ε. Ζεφυρίου.
Έπειτα από αναζητήσεις από ομάδες των ΟΠΚΕ που έγιναν στην περιοχή, προσήχθη και συνελήφθη ένας ύποπτος για την επίθεση, αφού αναγνωρίστηκε από την παθούσα, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Δ.Ε.Ε. Ζεφυρίου.
Στον «αέρα» η πλατφόρμα myBusinessSupport για στήριξη επιχειρήσεων λόγω «Daniel»
05:00
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία - Πώς θα τα δείτε
04:00
Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
03:00
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00