Κως: Νέο σημείο ερευνούν οι βρετανικές αρχές για τα ίχνη του μικρού Μπεν
Έρευνες σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα σημείο, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το χώρο που εξέταζαν έως τώρα, ξεκινούν οι βρετανικές αρχές που αναζητούν τα ίχνη του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω.
Η περιοχή αυτή ήρθε στη γνώση των αρχών για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2016, έπειτα από ανώνυμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία «ο οδηγός εκσκαφέα φέρεται να είχε ξεφορτώσει μπάζα εκεί την περίοδο που ο 21 μηνών Μπεν είχε εξαφανισθεί», και μάιστα την ίδια ή την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των ερευνών, ντετέκτιβ Τζον Κάζινς στη βρετανική εφημερίδα Mirror, «έχουν ήδη γίνει προετοιμάσεις για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες στην περιοχή και αναμένεται να διαρκέσουν μερικές ημέρες». Ο Κάζινς, ωστόσο, αρνήθηκε να αναφέρει από ποιον, ή πως έφτασε στην αστυνομία του Σάουθ Γιόρκσαιρ αυτή η πληροφορία.
Σημειώνεται ότι ο Κάζινς ζήτησε από τον 68χρονο παππού του μικρού αγοριού Eddie, να μεταβεί στο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια βρισκόταν μαζί με τον εγγονό του προκειμένου να του θέσει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα, με την ελπίδα οι απαντήσεις του να βοηθήσουν στις έρευνες που κάνει το βρετανικό κλιμάκιο.
Helleniq Energy: Γυρίζει σελίδα με την νέα στρατηγική ανάπτυξης Vision 2030+
09:07
Νέα Υόρκη: «Παγώνουν» τα ενοίκια για ένα εκατομμύριο κατοικίες
09:02
Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν δύο νέα τραγούδια – Συνεργασία με τον Robert Smith των The Cure
09:02
Διπλό φονικό στο Αίγιο: «Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου ατόμου» - Προς εξέταση το κινητό του 26χρονου
09:00