Τραγωδία στο Αγρίνιο: 40χρονη «βούτηξε» στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας
Τραγωδία σημειώθηκε στο Αγρίνιο το βράδυ της Δευτέρας (25/8/2025), όταν γυναίκα βρέθηκε να κρέμεται από το μπαλκόνι πολυκατοικίας επί της οδού 14ης Σεπτεμβρίου και λίγα λεπτά αργότερα βούτηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο.
Σύμφωνα με το sinidisi.gr, περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές γύρω στις 8:30 το βράδυ, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.



Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για γυναίκα περίπου 40 ετών, χωρισμένη και μητέρα ενός μικρού παιδιού.

ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
ΕΛΛΑΔΑ