Θανατηφόρο τροχαίο στη Λήμνο με θύμα 45χρονο οδηγό μηχανής - Προσπάθησε να κάνει προσπέραση
Δίκυκλο μετά από τροχαίο
INTIME NEWS / ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα 45χρονο οδηγό μοτοσικλέτας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λήμνο.
Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο έγινε γύρω στις 8 το βράδυ (6/09) στην επαρχιακή οδό που συνδέει τη Μύρινα με τον Μούδρο, στο ύψος του Λιβαδοχωρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του, όταν – σε προσπάθεια παράκαμψης προπορευόμενου ΙΧ – ακούμπησε στο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του.
Η μηχανή ανετράπη και ο οδηγός εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα, τραυματιζόμενος θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο τον οποίο μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Λήμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία Μύρινας, η οποία διεξάγει προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Θεσσαλονίκη: Ενδείξεις οπαδικού κινήτρου πίσω από τη δολοφονία του 20χρονου λέει ο Χρυσοχοΐδης
12:55
ΟΗΕ: Έναρξη έρευνας για το πολύνεκρο πλήγμα στο σχολείο θηλέων στο Ιράν
12:55
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε καμία επιχείρηση στα στενά του Ορμούζ
12:53
Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα- Παραμένουν κρατούμενοι οι οκτώ
12:53