Πυροβολισμοί με τραυματία στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 21χρονος, εκκρεμούσε βούλεμά του
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΦρουρούμενος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 21χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος του νεαρού που ενεπλάκη σε επεισόδιο έξω από κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, εκκρεμούσε βούλευμά του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση αναστολής.
Πλέον διατάχθηκε να εκτίσει το υπόλοιπο της συνολικής ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ήτοι ένα έτος και 17 ημέρες για ληστεία, κλοπές κατ΄ εξακολούθηση και απάτη με υπολογιστή.
Υπενθυμίζεται, πως άγνωστοι προσέγγισαν το κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ευόσμου, με έναν εξ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί την πόρτα.
Έπειτα οι δράστες άρπαξαν με χρήση βίας τον 21χρονο -το οποίο βρισκόταν μέσα στο κατάστημα- στο αυτοκίνητό τους και έγιναν «καπνός».
Έστησαν εργαστήρι καλλιέργειας κάνναβης σε διώροφη κατοικία στη Θεσσαλονίκη – Δύο συλλήψεις (pics&vid)
18:30
Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
18:25
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά
18:21
Δικογραφία για τέσσερις έγκλειστους μετά την έφοδο της αστυνομίας στις φυλακές Μαλανδρίνου
18:10