Προφυλακίστηκε ο 27χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια με θύμα την 23χρονη
Ασθενοφόρο σε κλήση για τροχαίο
INTIME NEWSΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 27χρονος Αιγύπτιος οδηγός μηχανής που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια Κρήτης, με θύμα την 23χρονη Μαρία που σχολούσε από την εργασία της.
Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, συγκεντρωμένα άτομα που ακόμη δεν μπορούν ξέσπασαν κατά του 27χρονου.
Ο ίδιος πάντως που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του, ότι δεν είχε πιει, ούτε ήταν αφηρημένος, αλλά πως η μηχανή του εμφάνισε κάποιο πρόβλημα, πιθανότατα στον μπροστινό τροχό, και δεν μπορούσε να ανακόψει την πορεία προς την μηχανή της αδικοχαμένης Μαρίας που σχολούσε από την εργασία της.
Ο 27χρονος μάλιστα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr φέρεται να δήλωσε συγκλονισμένος για το χαμό της 23χρονης επαναλαμβάνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή ή να μην κάνει για να αποφύγει το δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο της Μαρίας για τον οποίο ζήτησε συγνώμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 23χρονη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ – Στο νοσοκομείο πολυτραυματίας
H στιγμή που ο οδηγός παρασύρει την ανήλικη σε διάβαση πεζών στα Καμίνια
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά
02:00
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30