Χειροπέδες σε 30χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μετέφερε οκτώ κιλά ηρωίνης
Φωτογραφία αρχείου
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείουΣτη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα, μέλος διεθνούς εγκληματικής ομάδας διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Τρίτης (16/09) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο έχοντας πάνω του οκτώ κιλά ηρωίνη και όπως διαπιστώθηκε δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ποσοτήτων ηρωίνης στην Ελλάδα, μέσω της αεροπορικής οδού.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «..στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα μέσω αεροπορικών οδών, κατόπιν στοχευμένων αστυνομικών ενεργειών και δημιουργία «προφίλ» (profiling), ταυτοποιήθηκε ο 30χρονος και διακριβώθηκε η εγκληματική του δράση».
Πιο αναλυτικά, ο 30χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού, εντοπίσθηκε στο χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 8 κιλών και 93 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός της αποσκευής του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
SPONSORED
Η κριτική σκέψη, το ισχυρότερο φίλτρο απέναντι στην εργαλειοποίηση της γλώσσας
13:09
Σερβία και Β. Μακεδονία μπαίνουν στον Κάθετο Διάδρομο - Προτεραιότητα η ενεργειακή ασφάλεια
13:07
BATTLE OF THE LEGENDS: Η Αθήνα στο επίκεντρο ενός παγκόσμιου fight event
13:00
Blade Runner: Το ηχητικό σύμπαν του Βαγγέλη Παπαθανασίου ζωντανεύει στην Αθήνα
12:55