Φωκίδα: Έσκαψαν τούνελ βάθους 12 μέτρων για αρχαία νομίσματα - Χειροπέδες σε δύο άτομα
Αρχαία νομίσματα (φωτογραφία αρχείου)
ΑΠΕ-ΜΠΕΣτη σύλληψη δύο ανδρών που έσκαψαν τούνελ βάθους 12 μέτρων για να βρουν αρχαία νομίσματα στο Ευπάλιο Φωκίδας, προχώρησαν οι αρχές.
Σύμφωνα με το Mega οι άνδρες είχαν σκάψει ένα τούνελ 12 μέτρα. ωστόσο, όχι μόνο είχαν σκάψει το τούνελ αλλά είχαν βάλει μέσα και ανελκυστήρα για να βγαίνουν.
Είχε φώτα, ρεύμα και εξαερισμό. Διερευνάται το εάν τελικά βρήκαν κάτι οι δύο συλληφθέντες.
«Τα δυο άτομα αυτά τα παρακολουθούσε από τον Νοέμβριο η αστυνομία. Το τούνελ αυτό είχε ακόμα και υποστυλώματα και αντλίες νερού που έβγαζαν από μέσα τα όμβρια ύδατα. Έσκαβαν κάθετα και κατόπιν παράλληλα με το έδαφος έφτασαν στα 12 μέτρα. Εκεί κοντά υπάρχει εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου αλλά και αρχαιολογικός χώρος.
Εκεί είπαν στην αρχή ότι έψαχναν για νερό και κατόπιν ότι έψαχναν για λίρες. Ερευνάται το εάν έψαχναν λίρες ή αρχαία», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59