Πύργος: 30χρονη απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή της – Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας
Δυνάμεις της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΤην κινητοποίηση της αστυνομίας στον Πύργο προκάλεσε τηλεφώνημα 30χρονης την Τετάρτη (17/9) στο οποίο ανέφερε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.
Ήταν η ίδια που υπό προφανή ψυχολογική πίεση, επικοινώνησε και ενημέρωσε τις Αρχές για τις προθέσεις της και άμεσα σήμανε συναγερμός με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και του Α.Τ. Πύργου να φτάνουν στην περιοχή που διέμενε.
Σε αυτούς επανέλαβε την πρόθεσή της, με τους αστυνομικούς να την προσεγγίζουν με ψυχραιμία και δηλώνοντας πως θέλουν να την βοηθήσουν ώστε να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση, όπως αναφέρει το ilialive.
Μετά προσοχής με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Πύργου, όπου θα παραμείνει προσωρινά για προστατευτική φύλαξη έως ότου δοθεί η εισαγγελική εντολή για την ψυχιατρική της εξέταση.
Η 30χρονη φέρεται να έχει ιστορικό ψυχιατρικών ζητημάτων, ενώ το 2021 είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στο Αγρίνιο: 40χρονη «βούτηξε» στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας
Τραμπ για Νετανιάχου: «Ξέρει ποιος είναι το αφεντικό» - Οι Ιρανοί ικετεύουν για συμφωνία
20:40
Μήνυμα αρχιεπισκόπου Αμερικής για 250 χρόνια από την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας
20:30
Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση φωτιάς από αμέλεια
20:19
Συναγερμός στο Μαρούσι: Στο νοσοκομείο άνδρας που τραυματίστηκε από κατάρρευση μεσοτοιχίας
20:09